Over ons

banner3

Gratis Bootcamp Breda is een initiatief van meerdere voeding en sportcoaches uit de regio Breda. Op dagelijkse basis begeleiden wij tal van professionele sporters in zowel hun voeding als training voor het bereiken van het optimale resultaat. Bij onze Bootcamp trainingen is ons doel om sporten toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden wij alle trainingen GRATIS aan en is veruit het grootste deel van ons programma toegankelijk voor ieder niveau!

Daarnaast hebben we eveneens speciale trainingen voor de gevorderde sporters, zodat we aan ieders wensen goed kunnen voldoen en je altijd de uitdaging kunnen bieden waar je naar op zoek bent!

We sporten gezellig buiten in groepsverband en bieden een mix van cardio en krachtoefeningen aan voor ieder niveau van beginnend tot gevorderd sporter zodat iedereen zijn persoonlijke doel kan behalen.

Elke training zorgen we ervoor dat we het maximale uit je halen wat er op dat moment in zit (dit is voor iedereen anders), maar daarnaast staat gezelligheid en plezier absoluut op nummer 1.

Wij merken dat we samen met elkaar altijd weer een sfeer weten neer te zetten dat iedereen het leuk vindt om te komen en niet meer tegen het sporten opziet of het voelt als een verplichting, zoals velen dit voorheen wel hebben gevoeld.

Naast onze sporttrainingen begeleiden we eveneens het merendeel van onze deelnemers individueel op het gebied van voeding voor het behalen van hun persoonlijke doelen.

Zo helpen we mensen onder andere met:
– Gezond en blijvend afvallen ;
– Meer energie krijgen/fitter voelen;
– Verantwoord en blijvend aankomen;
– Sportprestaties verbeteren (conditioneel);
– Spiermassa ontwikkeling;
– Gezond ontbijten;
– En daarnaast nog veel meer!!

 

Wij vinden het belangrijk mensen in beweging te krijgen en te kunnen ondersteunen bij een gezonde en actieve levensstijl.  Door puur feitelijk te kijken naar de werking van het menselijk lichaam, wat ons lichaam nodig heeft qua voedingstoffen om optimaal te kunnen functioneren, de actuele waardes van onze dagelijkse voeding en onze uiterst zorgvuldig samengestelde trainingen kunnen wij iedere deelnemer zo optimaal mogelijk ondersteunen en coachen bij het behalen van zijn/haar persoonlijke doelen.

De combinatie van een goed persoonlijk voedingsplan (ieder individu is anders) en beweging zorgt ervoor dat écht iedereen zijn/haar doelen zal bereiken.

Niet alleen wij als coaches, maar zeker ook alle deelnemers vinden het super leuk als we je een keer mogen verwelkomen bij één of meerdere van onze trainingen.

 

Hopelijk tot snel!

 

Met sportieve groet,
Team Gratis Bootcamp Breda

 

Aanmelden: Klik hier!